Хасково

Мирела и Емел от ФСГ вече са студентки, петима впечатлиха с учебна фирма

ОтличнициАбитуриентките от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ Мирела Ванчева и Емел Мустафа се представиха отлично в Националното състезание по микро и макроикономика в УНСС – София.

Така момичетата имат оценка 6 и вече са приети без изпит в университет.

В същото време тимът на ФСГ впечатли журито на Националното състезание за учебно-тренировъчни фирми в Пловдив.

Нашите са в състав Станимира Петкова, Тереза Чилингирян, Филка Стоянова, Петър Вълчев и Стефан Стефанов с ръководител Лиляна Йорданова. Те успешно разработиха фирма с услуги за развлечения във водни басейни.

Кремена Христова пък е първа след втория кръг в състезанието за най-добра бизнес идея на английски език в Американския университет в Благоевград.

От гимназията се похвалиха и със спортни успехи, сред които е този на футболистите във възрастовата група 8 – 10 клас. Те последователно спечелиха общинското, областното първенство, а след това и Зоналното.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button