Хасково

Публично преразпределиха делото за смъртта на Боби на съдия Боряна Бончева

ДелоСъдия Боряна Бончева ще е новият докладчик и председател на съдебния състав по делото срещу Кръстьо Кръстев и Емил Митев за смъртта на Борислав Марков.

ДелоПреразпределението чрез автоматичната система на ВСС бе извършено пред журналисти от председателя на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова. По-рано днес тя си направи отвод от делото заради тиражираните неверни твърдения за безпристрастността на съда.

От списъка с възможни съдии предварително бяха изключени Милена Петева и Красимир Димитров, които по-рано са гледали мерките за неотклонение на двамата подсъдими. Така съдиите, на които можеше да се падне делото бяха общо четирима и в крайна сметка то отиде при Бончева, която днес празнува рожден ден.

Тянкова обясни за Haskovo.info, че утре делото ще бъде докладвано на Боряна Бончева. Тя ще се запознае с него, след което ще го насрочи.

Дело   Дело

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button