Хасково

Местят автобусите от площадка „Спартак“ заради жалби на граждани

ИлюстрацияПотеглянето и пристигането на автобуси за случаен превоз вече няма да става от площадка „Спартак“ със заповед на кмета, съобщават от пресслужбата на кметството.

Изключение ще се прави само за превозите на деца и ученици.

Автобусите вече ще тръгват от улица „Батак“, резервният вариант е паркинга до входа на стадион „Младост“.

Заповедта е с цел разтоварване на трафика в централната част на Хасково и повишаване безопасността при осъществяване на случаен превоз на пътници.

Заповедта е продиктувана и от множество сигнали и жалби на граждани, живеещи в района на площадка „Спартак“.

Междувременно от кметството съобщават, че е организирано пръскане против кърлежи на паркове и тревни площи в областния град. Срещу паразитите вече са обработени централна градска част, бул. „България“ – парка до бившата печатница, парка до театъра, парка до „Младежки център“, парк „Веслец“, парк „Кенана“.

Всички обработени площи са обозначени със съответните табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
самодур
самодур
19.04.2016 17:26 17:26

а вътре в общината кога ще се пръска че и там има кърлежи

гост
гост
19.04.2016 18:11 18:11

а паркинга от училищния двор кога ще преместите – ясно, че госпожата имаше връзки по високото, и на безценица стопанисва паркингите на града, ама поне за безопасността на децата помислете. Случайни ли са фактите – двойната М-ка стопанисва паркингите и сините зони на града за години напред на символични суми. Явява се на конк*рс за директор и го „спечелва“ – ама в Хасково, в София не можа!!! И в същото училище, дето става директор се появява паркинг, за репатрирани автомобили, които се вдигат тъй като не плащат по 1-2 лв. на нейните паркинги! Вай какви случайности имало в тоя живот!

Back to top button