Хасково

Откриха базара в Хасково, книгите между 1 и 60 лв.

БазарКнижният базар на пл. „Атлантически“ в Хасково бе официално открит от председателя на общинския съвет Таня Захариева.

БазарВ него участват 23 издателства, като проявата традиционно е в рамките на литературните дни „Южна пролет“. В откриването участва и Духовият оркестър.

На базара е предвидена и шатра на дебютантите в литературния конкурс.

Много от издателствата на базара предлагат намаления на предлаганата литература, като има книги и по лев – два. Най-скъпите пък са енциклопедиите, които достигат и до 60 лв.

Тази вечер в 18 часа е официалното откриване на „Южна пролет“, а поетът Георги Господинов ще запали огъня пред театър „Иван Димов“.

Базар   Базар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
глей ти
глей ти
20.04.2016 16:36 16:36

тва венетка отпреде ша фръкни !

Анонимен
Анонимен
21.04.2016 10:27 10:27

Каква красива снимка: другаря Шалапатов и Венетка – лика прилика, създадени един за друг, кой от кого по – културен! Пасват си много и интелектуално и физически! Боже, боже, на една снимка, един до друг – двата КОЛОСА на културата в Хасково! Доживяхме да го видим! Браво!

Back to top button