Хасково

Едно сдружение остана в поръчката за боклука на Хасково за 15.5 млн. лв.

БоклукЕдно сдружение остана в процедурата по провеждането на обществената поръчка за боклука на Хасково, става ясно от интернет страницата на Агенцията по обществени поръчки.

До етапа на отваряне на ценовите предложения за сметопочистването, който ще е утре, достигна ДЗЗД „Грийн партнърс-БКС“, сочат резултатите от оценяване на офертите на участниците.

Така след преглеждането на документацията от поръчката отпадна Консорциум „Чистота Хасково“ ДЗЗД.

Haskovo.info научи, че сред причините за отпадането на сдружението е, че цикличността на вдигането на контейнерите за боклук не отговаря на изискванията на общината.

Haskovo.info припомня, че стойността на договора ще е за 15.5 млн. лв. без ДДС, а срокът е 60 месеца.

Междувременно от пресслужбата на кметството съобщиха, че от „Екопак“ инвестират 205 000 лв. в 334 нови контейнера за разделно събиране на отпадъци в Хасково. Причината за обръщането на старите контейнери в Хасково е тази, че те ще бъдат заменени с новите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тенчо Л.
Тенчо Л.
20.04.2016 17:56 17:56

В конк*рентния сайт ми(Нетя) защо мълчат по темата? Д. Гаргов пита…

РАПОН
РАПОН
20.04.2016 21:09 21:09

НЯМА ДА Е ЛОШО ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА КЪДЕ СА ПОСТАВЕНИ НЯКОИ ОТ КОНТЕЙНЕРИТЕ-ДАВАМ ПРИМЕР, БЛОК КОЙТО Е С 3 ВХОДА И 39 СЕМЕЙСТВА ИМА 3 КОНТЕЙНЕРА, А ДВА БЛОКА С ОБЩО 6 ВХОДА И 65 СЕМЕЙСТВА НЯМАТ НИТО ЕДИН. АДРЕСА С 3 КОНТЕЙНЕРА Е БУЛЕВАРД СЪЕДИНЕНИЕ № 26. А БЛОКОВЕТЕ БЕЗ КОНТЕЙНЕРИ СА УЛ.ПИРИН № 2 И УЛ.САН СТЕФАНО № 20. ЖИВУЩИТЕ В БЛОКОВЕТЕ БЕЗ КОНТЕЙНЕРИ ИЗХВЪРЛЯТ БОКЛУКА СИ В УЛИЧНИТЕ КОШЧЕТА, КОИТО СЕ ПРЕПЪЛВАТ. НЕОБХОДИМО Е НЯКОЙ ОТ ОБЩИНАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА!

Back to top button