Хасково

Почетният хасковлия Гришо през сълзи: Обичам моя град!

ГришоНай-добрият български тенисист Григор Димитров получи официално званието Почетен гражданин на Хасково на специална церемония на новите кортове на „Юнак“ в областния град.

ГришоТо му бе връчено от председателя на общинския съвет Таня Захариева, а кметът Добри Беливанов му подари картина от друг почетен гражданин – Иван Чаушев. Гришо на няколко пъти не можа да сдържи сълзите си и бе окуражаван от препълнените трибуни. Звездата написа в Книгата на почетните граждани: „Обичам моя град!“.

Край кортовете бяха много приятели, учители и треньори на Григор, включително и първата му учителка от ОУ „Св. Иван Рилски“ Катя Вълкова.

Гришо„Не съм очаквал това нещо. Винаги съм бил щастлив да съм в Хасково, а сега съм още по-щастлив. Дойдох да видя и новите кортове. Тук мирише на вкъщи“, каза на импровизирана пресконференция Димитров. Той изрази съжаление, че все по-рядко може да се връща в България. Сега бе със своя нов треньор Франко Давин и сподели, че все повече се сработват заедно. Очакванията му са да спечели турнира в Истанбул, за който замина след визитата си в Хасково.

„Не бих казал, че личния живот пречи – той е на втори план. Грешки съм правил и в личния си живот и в тениса. Но съм устремен към голямата цел и това е всичко“, допълни Гришо и опроверга слуховете, че са се разделили с Никол Шерзингер.

Преди да отпътува Григор Димитров изнесе повече от 30-минутен открит урок с над 100 тенисисти от клуб „Хасково 2015“ и от Димитровград.

След края на заниманието Гришо бе обкръжен от фенове, които искаха автографи и снимки с него. Екипът му подсказа, че няма повече време и полицаите започнаха да му пробиват път. В бързината, преследвани от почитатели, Григор бе препънат и падна точно до колата си. За щастие обаче той е невредим и отпътува от кортовете.

Гришо  Гришо 
 Гришо  Гришо
 Гришо  Гришо

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
21.04.2016 20:12 20:12

Tova e edin goljam tenesist,ogromen talant,izklu4itelno skromen i vazpitan 4ovek-HASKOVLIJA?!Tova mom4e e sabralo tolkova mnogo neverojatni ka4estva i dobrina v se*e si,4e 4ovek ne moge da povjarva dali e ot nashijat grad HASKOVO?!!Neka vsi4ki HASKOVLII vzemem za primer tova ina4e mlado,no nasko4ilo mnogo vazrastta si mom4e?!!Ako balgarite i nai-ve4e HASKOVLII pritegavame polovinata ot tezi ka4estva i dobrodeteli,to mnogo neshta v nashijat grad biha bili na savsem razli4no nivo,no za sagalenie osobeno v segashno vreme e nevazmogno?!!Prekaleno mnogo zloba,negativna energija,ironija,amatiorshtina,prostotija i t.n. ima okolo nas tuk v HASKOVO-po specialno,zashtoto nikoga talantite i mogeshtite hora,nezavisimo v koja oblast ot givota ne sa ocenjavani,a naprotiv?!Kakvo da se pravi takiva sa pove4eto hora ,koito givejat v HASKOVO,osobeno v poslednite okolo 15-20 godini?!!Neka vsi4ki HASKOVLII mu pogelaem zdrave,shtastie i mnogo uspehi navsjakade po sveta,da prodalgava da predstavja po nai-dobrijat na4in Balgarija i negovijat roden grad HASKOVO!!!

Петър
Петър
22.04.2016 4:44 4:44

Моля ви изтрийте този неграмотен коментар МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!

шерп
шерп
22.04.2016 8:36 8:36

Вчера се убедих, че няма нищо по лошо от това да си известен. Всички те гледат като извънземен, всички искат да те докоснат, гледат всяка твоя стъпка, само дето в тоалетната не влезнаха тези фенове. Иначе Гришката си е хубаво момче, пожелавам му успех и в личен и в професионален план, но го съжалявам много, това едно кафе да не можеш да изпиеш на ресторант да не можеш да идеш си е наказание.

Филип
Филип
22.04.2016 9:13 9:13

Борката – шефа на Общинска Полиция много се пъчи и трябва да е навсякъде в кадър. Борка, Борка – не се впрягай толкова, шеф на Полицията няма да те направят!

бивш
бивш
22.04.2016 12:13 12:13

Навремето когато бяхме в КАТ шефа Борис Павлов казваше ––Когато един фелдфебел стане офицер той си остава с фелдфебелския манталитет даже и полковник да стане Такива имаше и при нас и в Районното и в Окръжното

също бивш
също бивш
22.04.2016 12:20 12:20

Б Павлов беше мъжко момче честен справедлив подчинен на законите но в КАТ а после и в РАЙОННОТО бе обграден от келипирджии началнице и подчинени За това и побърза да излезе отн системата неопетнен

калкан
калкан
22.04.2016 16:01 16:01

Наслаждаваите се на живота!Оставете хората да си вършат работата.Какво толкова ви е направил Борката,че постояннл го обсъждате. Научете се да правите разлика между надуване и изпълняване на служебни задължения!

Back to top button