Хасково

Свиленградчанин с отличие от Националната олимпиада по информатика

Олимпиада7-класникът в свиленградското ОУ „Иван Вазов“ Стоян Малинин се представи отлично в Националния кръг на олимпиадата по информатика, на която домакин бе хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

ОлимпиадаВ своята възрастова група Стоян събра общо 490 точки от двата състезателни дни, които му стигнаха за оценката отличен 5.92 и петото място в крайното класиране.

Талантът получи Грамотата си за отлично представяне на официалната церемония по награждаването на първенците в Дома на учителя в Хасково.

ОлимпиадаОт гимназията домакин силно в своите възрастови групи се представиха още Филип Андонов, Добрик Георгиев, Димитър Карев и Александър Георгиев.

Директорът на ПМГ Тодорка Милева поздрави своите възпитаници, всички участници и гости и раздаде на информатиците от Хасковско специални награди, осигурени от спонсорите на националния кръг на олимпиадата.

Haskovo.info припомня, че в събота Хасково бе домакин и на националния кръг на олимпиадата по български език и литература за 7 клас, която се проведе в СОУ „Васил Левски“. Тук регионът бе представен от Ния Ванчева от хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“.

 Олимпиада Олимпиада 
 Олимпиада  Олимпиада

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button