Хасково

Две жени пострадаха тежко при катастрофи в Хасковско

ИлюстрацияДве жени са със сериозни наранявания след катастрофи в Хасковско през почивните дни, съобщават от полицията.

Вчера в 16 часа на третокласен път в близост до разклона за ивайловградското село Белополяне лек автомобил Фиат, шофиран от 48-годишен мъж поради движение с несъобразена скорост е излязъл от пътя и се е ударил в крайпътно дърво.
По думите на водача, при прибиране от село Меден бук в посока Ивайловград е заспал зад волана.

В инцидента е пострадала и возещата се в колата 42-годишна съпруга на шофьора, която е с фрактури на двата крака и ребрата и множество вътрешни кръвоизливи, като от Свиленград е транспортирана за лечение до МБАЛ-Хасково с опасност за живота. Водачът е оставен под наблюдение и за лечение в МБАЛ-Свиленград.

Също несъобразена скорост е довела до произшествие на 23 април. В 15 часа до приливника на язовир в село Сираково, 40-годишен водач на лек автомобил Форд е загубил контрол, излязъл е извън пътя и се е ударил в бетонен мост на канавка.

От удара е пострадала возещата се в колата 54-годишна хасковлийка, която е с комоцио и контузия на дясна рака в областта на китката. Настанена е в неврохирургия на МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

В димитровградската полиция са задържани 23-годишен младеж и 42-годишен мъж, шофирали леките си автомобили съответно с 1,29 и 1,74 промила алкохол. За същото нарушение в свиленградския арест е бил и 29-годишен мъж, хванат от автопатрула да шофира с 1,25.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button