Хасково

Млади актьори с театър в хасковския съд

СъдАктьорите от театрална трупа „Арлекин“ при Младежкия център изиграха постановката „Роза върху лед“ от Лора Лазар в една от залите на хасковската съдебна палата.

СъдПроявата бе в рамките на инициативата Ден на отворените врати на съда, а в публиката освен ръководството на съда и съдии, бяха ученици от няколко хасковски гимназии.

СъдОт съда обясниха, че тази година са решили да не се разиграва симулативен процес с участието на гимназисти, а да се направи нещо ново – като театралната постановка.

Пиесата е актуална, защото акцентира върху проблемите и насилието в семейството.

Режисьор е ръководителят на театралната школа Румяна Георгиева.

В представлението участват Калина Вълчева, Веселина Петкова, Тодор Враджалиев, Атанас Митев, Любомир Христов, Анна Касабова, Катерина Борисова, Иван Трайков и Георги Даринов.

Съд   Съд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Арлекино
Арлекино
25.04.2016 20:53 20:53

Защо е трябвало тоя панаир Че то съда си е най голям театър с много добре платени актьори Ето ги на първия рлед Мигленка Димитровия хубавец и Борянчето ––Заслужили артисти Кака Миленка пуснала бедър

Back to top button