Спорт

„Торнадо“ с 8 титли от Световната купа в София

МедалистиКаратеките от хасковския спортен клуб „Торнадо“ спечелиха 8 златни, 6 сребърни и 10 бронзови медала от Световната купа „Кофукан 2016“ в София. В него участваха 16 състезатели от клуба.

При мъжете: Богдан Бонев стана шампион на индивидуално Ката, Станчо Станчев е вицешампион на Кумите до 67 кг. и бронзов медалист на Ката.

МедалистиДевойки и младежи – 16-17 г.: Габриела Стефанова е първа на Ката и трета на Кумите до 59 кг., Мариян Найденов спечели титлата на Ката и е бронзов медалист на Кумите до 76 кг., Александър Христов е втори на Ката и трети на Кумите до 68 кг., Христо Дойчев е с титлата на Кумите до 76 кг., Петър Петров е бронзов медалист на Кумите до 76 кг., Николай Стефанов е сребърен на Кумите до 68 кг. и бронзов на Ката.

Отборно Ката Младежи и девойки: първи стана отборът на България 2 в състав Мариян Найденов, Александър Христов и Николай Стефанов, втори е България 1 в състав Христо Дойчев, Петър Петров и Габриела Стефанова.

Отборно кумите Младежи: първи е тимът България 2 в състав Николай Стефанов, Александър Христов и Михаил Генадиев, втори е България 1 в състав Христо Дойчев, Мариян Найденов и Петър Петров.

МедалистиДеца и кадети – 8-15 г.: Димитър Генев стана трети на Ката момчета до 10 г. и трети на Кумите момчета 10-11 г. в лека категория, Стефан Петеларов е шампион на Ката момчета 11-12 г. и бронзов на Кумите момчета 12-13 г. в лека категория, Костадин Петрунов се окичи с бронза на Ката момчета 11-12 г., Лина Тянкова е вицешампионка на Кумите момичета 10-11 г. в средна категория.

Първо място спечели отборно на Ката Кадети България 1 в състав Ангел Ангов, Димитър Генев и Костадин Петрунов.
Комплексно класиране по медали Българският отбор е на първо място, което се случва за първи път в историята на Kofukan International.

На състезанието взеха участие 11 държави членове на Кофукан Интернационал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button