Хасково

Хасково e специален гост на туристическо изложение в Слънчев бряг

ИзложениеЗа първи път община Хасково участва в изложението-договаряне „За туризма от А до Я“, което се провежда в Слънчев бряг.
 
Изложението е двудневно и бе открито вчера вечерта. Общината е специален гост на събитието, което се провежда в морския курорт за втора поредна година. Участват над 50 водещи фирми от сферата на хотелиерството, ресторантьорството и услугите. Форматът на изложението е Бизнес към бизнес и е конкретно ориентиран към професионалистите от туристическия бранш.
 
Община е представена от директора на Туристическия информационен център – Катя Гагова и директора на Регионалния исторически музей – Пенко Добрев. Двамата провеждат интензивни срещи и разговори с туроператори, чрез които  представят възможностите за туризъм в Хасковско.
 
За изложението са подготвени нови рекламни материали, презентиращи туристически обекти в региона, туроператорите имат възможност да се запознаят и с общинския културен календар за 2016 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button