Спорт

Димитровград стартира в Националната лига по плажен волейбол

ИлюстрацияДимитровградският клуб по волейбол „Раковски“ е сред четирите отбора, които ще участват в пилотната версия на Националната отборна лига по плажен волейбол за жени, съобщи за Haskovo.info старши треньорът на клуба Петър Ташев.
 
Първенството при дамите започва на 28 юни и ще продължи до 3 август, като ще се играе на разменено гостуване и в края ще бъде излъчен държавен шампион.
 
Другите отбори в шампионата са „Марица“ (Пловдив), „Славия“ и „Божур Волей“ (Божурище). Ако към проекта има интерес догодина отборите ще са шест.
 
В началото най-вероятно домакинските срещи ще се играят на пясъчното игрище на басейн „Раковски“, а след това може да се направи и ново.
 
Домакин на зоната, за която се класираха девойките младша възраст ще е Казанлък, а срещите ще се играят на 17 и 18 май, допълни Ташев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button