Регион

Над 21 000 таблетки за полова мощ задържаха на „Капитан Андреево“

Таблетки4470 блистера с 21 820 таблетки лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност откриха и задържаха митничарите на „Капитан Андреево“ при проверка на товарен автомобил, влизащ в България от Турция, съобщават от Агенция „Митници“.

Камионът с чуждестранна регистрация е управлявал турски гражданин. Той е декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Германия през България. При извършената проверка на товарния автомобил, митничарите откриват в кабината на шофьора, завити с одеала, два кашона с лекарствени продукти.

Установено е, че кашоните съдържат 1970 блистера с 11 820 таблетки лекарствен продукт „Vegaxes 130“ и 2500 блистера с 10 000 таблетки „Vega 100“. Част от опаковките са без обозначен производител, а на други е посочен производител от Индия. По състав и двата лекарствени продукта са от типа на стимулантите на половата мощ.

Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар.

Контрабандните лекарствени продукти са задържани. Срещу шофьора на камиона – турски гражданин е образувано досъдебно производство, което се провежда от разследващ инспектор от Митница „Бургас“ под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАЙ МЪДУРКО
БАЙ МЪДУРКО
27.04.2016 15:04 15:04

ЕТО КОЙ РАЗВАЛЯ СЕМ. ЩАСТИЕ- МИТНИЧАРИТЕ

Back to top button