Абитуриентите от Езиковата се отказват от скъпите тоалети за „Искам бебе“

Хасково

АбитуриентиАбитуриентите от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ се отказват от суетата и скъпите си тоалети в подкрепа на семейство с репродуктивни проблеми, потвърдиха за Haskovo.info зрелостници.

Идеята е 12-класниците да сложат бяла тениска за изпращането си на 13 май, вместо да са с лъскави тоалети. Парите за роклите и костюмите пък ще бъдат дарени на Фондация „Искам бебе“.

АбитуриентиАбитуриентите в Езиковата са 168. Надеждата им е, че по този начин ще успеят да съберат средства поне за едно семейство което да си има бебе.

Представители на Фондацията вече се срещнаха с абитуриентите и уточниха дизайна на тениските – Ангелско крило и сърце ще бъдат символите отпечатани на тениските, с които учениците ще носят посланието на „Искам бебе“.

Момичетата и момчетата от езиковата гимназия в Хасково изявиха желание да продължат да подкрепят каузата на фондацията и след като завършат училище. Идеята е това да се осъществи чрез създадения от младежите в „Искам бебе“ клуб „Angel’s hearts“, който да провежда свои активности в подкрепата на каузата ни, съобщават от фондацията.

Абитуриентите призовават всички хора, които имат възможност също да се включат в благородната им инициатива, като се свържат с ръководството на гимназията.

4 коментара

  • ЕБИтиуренките са все от сой к*рвички и наркоманки срещу заплащане

  • Хайде пак простотии Фондация искам бебе Ами който иска бебе да си стяга дупето да събаира пари защо ще му мисля аз България е пълна с агенции и ФОНДАЦИИ които залъгват баламите и живеят на техен гръб но балъците в държавата ни са страшно многоНе се връзвайте на такива сълзливи истории

  • Немалка сума е дарил всеки абитуриент от ЕГ, а не са богати всичките, по-скоро са по-сърцати.

  • Аз така разбирам Тази фондация Моамчетата защо даряват те винаги могат да НАПРАВЯТ бебе А ученичките ами те са в 12 класа и винаги МОГАТ ДА ИМ НАПРАВЯТ БЕБЕ Така че нещо с тая фондация не се връзва но баламите пак са се прекарали

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.