Регион

Празници на бадемите откриват в Ивайловград

ИлюстрацияПразници на бадемите започват от днес и ще продължат до 9 май в Ивайловград, съобщават от общината.
 
Днес от 18 часа в античната вила „Армира“ се открива първото издание на фотопленера „Споделена красота“ – с участието на фотографите Евгени Димитров, Валентин Захариев, Иван Василев, Стефан Марков, Николай Варадинов, Тихомир Петков и Данчо Йорданов.
 
Половин час по-късно са поп и рок хитове, пречупени през светлината на джаза и модерния фюжън „Pop & Rock meets jazz“ – изпълнение на музикантите Jazz Orpheus, Славена Даскалова, Денис Гоев и Лазар Бенов.
 
За 3 май са предвидени детски мюзикъл „Бременските музиканти“ по братя Грим – Драматичен театър „Невена Коканова“ – Ямбол, Соул мейд и „Политикани“ – комедия от Рачо Стоянов на ямболския театър.
 
На следващия ден се представя фотоизложбата от пленера „Споделена красота“, гостува и Шкумбата – 40 г. комедия.
 
На 5 май се открива изложбата „С любов към Ивайловград“ на художниците Камбер Камбер, Хари и Пенка Атанасови и Божидар Мечев, предвидена е и премиера на ивайловградския театър „Госпожа Министершата“ от Бранислав Нушич. На 6 май ще бъде отбелязан Гергьовден.
 
За 7 май е предвиден спектакълът за деца „Зъбчо в света на усмивките“ на хасковския театър „Иван Димов“, а за следващия ден – Поетична вечер с дизайнерското издание на стихосбирката „Канела“ – с участието на Елин Рахнев и китариста на група „Остава“ Георги Георгиев.
 
За Деня на победата и Европа – 9 май ще има балетен спектакъл „Палечка“, представен от школа за класически балет от Санкт Петербург.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дознател
Дознател
03.05.2016 7:45 7:45

А защо не напишете, че кметицата освен да открива я чакат 3 обвинения за присвояване на средства в особено големи размери? Връчени са й призовки но се крие от правосъдието в Дубай с парите на ивайловградчани.

Back to top button