Хасково

Шофьорката, която се разби на бул. „България“ – без книжка и пияна

Катастрофа18-годишната хасковлийка, която катастрофира в събота с Опела си на хасковския бул. „България“ е без книжка и е шофирала с 1.77 промила алкохол, съобщават от пресслужбата на полицията.

Haskovo.info припомня, че водачката ожули топола, разби заграждения и спря на паркинга над реката. Тя бе задържана, защото буйстваше и отказваше да излезе от колата си.

През почивните дни полицаите са хванали четирима пияни шофьори. Единият е 46-годишен жител на с. Горски извор, шофирал с 1.45 промила, вторият е 39-годишен хасковлия, седнал зад волана с 1.75 промила, 30-годишен от с. Радиево с 1.49 промила и 67-годишен от с. Тънково, шофирал с 2.20 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Далийка
Далийка
09.05.2016 14:30 14:30

Как може в Деня на Победата да ни занимавате пак с мазни читаци?

кумчо - вълчо
кумчо - вълчо
09.05.2016 14:48 14:48

Вижте сега хасково инфо мен не ме интересува кава е тая мръсница което е явно Въпроса е кой ще плати за нанесената щета А вие не сте наясно

Back to top button