Регион

Арестуваха двама, опитали да крадат агнета, разбиха две коли в Хасково

ИлюстрацияДвама са арестувани за опит за кражба на 4 агнета вчера в хасковското с. Елена, съобщават от пресслужбата на полицията.

Единият е на 37 г. от момчилградското с. Соколино, познат на органите на реда, а другият е на 26 г. от кърджалийското с.Перперек.

Вчера в харманлийската полиция е установен и задържан извършител на два грабежа в Харманли на дамски чанти, извършени през октомври 2015 и през февруари 2016 г. Това е 40-годишен жител на Харманли, познат на органите на реда.

Също вчера при полицейска проверка в Димитровград в жилище, обитавано от 69-годишен жител на града, са открити и иззети 0,650 кг. ситно нарязана изсушена листна маса с мирис на тютюн и 994 къса цигари.

При полицейска проверка пък в харманлийското с. Черепово в оранжерия в двор на къща, стопанисвана от 42-годишен харманлиец, са намерени и иззети 9 засадени растения с височина около 6 см, реагиращи на марихуана.

На хасковската ул. „Червена стена“, чрез счупване стъкла на предни врати, е проникнато в леки автомобили „Сузуки“ и „Фолксваген”. Извършена е кражба на акумулатор и СД от Сузукито и акумулатор от Фолксвагена. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иванушка
иванушка
10.05.2016 15:15 15:15

Собствениците ва сузукито и фолксванена сетга да пият по една студена вода и после да си потърсят гаражи

Back to top button