Хасково

Разчертаха нови паркоместа със синя боя. Не били част от Синята зона

ЗонаЗа няколко ново разчертани места за Синя зона в Хасково алармираха читатели на Haskovo.info.

ЗонаДве от тях са продължение на зоната ул. „Малтепе“ до кръстовището с бул. „Съединение“. Паркоместата там са разчертани вчера със синя боя. Притеснението е, че това се прави без решение на общинския съвет.

Последното решение на местния парламент е, че на ул. „Малтепе“ трябва да има 10 места в синя зона. За допълнителните няма акт на общинските съветници.

ЗонаИнкасаторът, който днес бе на „Малтепе“ потвърди, че двете нови места са били разчертани вчера. Шефовете обаче му казали засега да не таксува колите, които паркират там, докато те не попаднат в регистъра.

Управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев, към който е и Синята зона заяви, че двете места не са в Синя зона, нито пък се планирало да попаднат там след време. Той посочи, че вчера се освежавала маркировката на зоната по „Малтепе“ и били разчертани тези пред магазина. Била използвана синя боя, защото дружеството не разполагало с друга.

Според хасковлии, подали сигнала обаче, там не може изобщо да се спира, тъй като местата са непосредствено до пешеходната пътека и кръстовището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Канев
Канев
11.05.2016 15:50 15:50

Ей, празно място не оставихте! Феодализмът продължава!!! Уж Георги Иванов беше лошият, а сега се оказва че даже и без решение на ОбС си разчертават! Кой ви даде това право и заповед??? Нямате наяждане!

Дончо
Дончо
11.05.2016 16:25 16:25

Журналистите, защо пак не се сетихте да зададете един много тъп въпрос към управителя Йордан Панев. Въпросът е „Защо по улица „Малтепе“ няма нито едно освежено парко място, след като това са правили цял ден?…“ И след като тези места не попадат в синята зона, защо от тролейбусен транспорт ги освежават, това не е ли работа на фирмата която поддържа пътната маркировка на града…

Дончо
Дончо
11.05.2016 16:29 16:29

Интересно как, вчера нямаха бяла боя, а днес имат и синята зона е вече бяла. Дончо Припкай бате да снимаш…

gost
gost
11.05.2016 19:43 19:43

А зелена зона кога ще се направи?

Яна
Яна
11.05.2016 20:36 20:36

Аз предпочитам синя зона вместо платени паркоместа на „Матев“ ООД на ул.Недялка Симеонова.

Back to top button