Хасково

Пребоядисаха в бяло новите сини паркоместа в Хасково

ЗонаДвете ново разчертани в синьо паркоместа до Синята зона на ул. „Малтепе“ до кръстовището с бул. „Съединение“ вече са пребоядисан в бяло.

Това стана след публикация на Haskovo.info по читателски сигнали, че синята зона в района се разширява без акт на Общинския съвет.

ЗонаПреди обяд управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев, към който е и Синята зона заяви, че двете места не са в Синя зона, нито пък се планирало да попаднат там след време. Вчера се освежавала маркировката на зоната по „Малтепе“ и били разчертани и тези пред магазина. Използвана била синя боя, защото дружеството не разполагало с друга.

Днес вече бяла боя е намерена и е нанесена върху двете проблемни паркоместа. От пресцентъра на Община Хасково коментираха, че е станала грешка и от „Тролейбусен транспорт“, които отговарят за Синята зона са я поправили.

Шефът на предприятието Йордан Панев пък посочи, че паркоместата не са в разрез с пътните правила, защото се намирали на достатъчно отстояние от кръстовището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tetaka
tetaka
11.05.2016 17:05 17:05

те са в разрез с пътните правила само ако са в синьо, сега като са в бяло няма кой да се оплачи, че са в разрез спокойно.!

Дончо
Дончо
11.05.2016 17:17 17:17

Журналистите, защо пак не се сетихте да зададете един много тъп въпрос към управителя Йордан Панев. Въпросите са
„Защо по улица „Малтепе“ няма нито едно освежено парко място, след като това са правили цял ден?…“
И след като тези места не попадат в синята зона, защо от тролейбусен транспорт ги освежават, това не е ли работа на фирмата която поддържа пътната маркировка на града…
И още г-н Панев парко местата на в самото кръстовище т. е. там не може да има въобще парко места, и имаше знак който оказваше това, но знакът е преместен на съседната къща и… става една голяма боза…
Последен въпрос към г-н Панев, след като е решил така на своч глава да „освежава парко места, да беше намерил малко жълта боя и да довърши пешеходната пътека на същото това място…

Анонимен
Анонимен
11.05.2016 17:23 17:23

Според мен няма достатъчно място от кръстовището и са в разрез с правилата, ама… кой съм аз все пак…

Въпрос?
Въпрос?
11.05.2016 19:42 19:42

Оставете боята, бе хора. Вижте табелата от страни. Тя казва: Синя зона!!! Защо се оставяме да ни правят на маймуни? синя боя… Бяла боя…

Таня
Таня
11.05.2016 21:26 21:26

На Веспрем /кв.Орфей/,магазините си поставят столчета,касетки и др подобни за да си пазят места. Това според вас законно ли е,защо не проверите какво се случва?

чИТАТЕЛ
чИТАТЕЛ
12.05.2016 1:03 1:03

Питайте що е разчертан СИН тротоара на Добруджа и отстрани до Баркод. Върху тротоар не е ли ЗАБРАНЕНО по принцип да се паркира?

Back to top button