Хасково

Младежи подариха кукерска маска на Беливанов

МладежиМладежи от 4 държави посетиха хасковското кметство и подариха на градоначалника Добри Беливанов кукерска маска.

Младежи28-те младежи от Италия, Словакия, Полша и България са участници в многостранния обмен „Европейски ценности от легенди оживяват“. Те са в Хасково отпреди Гергьовден и ще останат в България до 13 май.

Младите хора разказаха пред ръководството на общината за посещенията си на забележителностите в региона, като Александровската гробница и проведените национални вечери, на които бяха представени легенди от всяка държава. За Гергьовден младежите имаха и чеверме край аязмото на Тракиец.

Младежите казаха, че са научили много за себе си и културите на всяка страна и че всъщност ги обединяват едни и същи ценности. Те подариха и тениски на кмета и неговите заместници Милена Трендафилова и Евгени Консулов и бяха почерпени със сладки от общинското ръководство.

Младежи   Младежи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button