Хасково

Акция срещу мигранти и каналджии заварди входовете на Хасково

Полицейска акцияМащабна акция срещу нелегални мигранти и каналджии се провежда в цялата страна. Хасково също стана част от нея и от сутринта голяма част от входовете на града бяха завардени от полиция.

Акцията е разпоредена от главния секретар на МВР и в нея участват служители на Миграция, Гранична полиция и областните дирекции на полицията.

Досега са задържани десетки души в цялата срана, броят им е най-малко 50. Проверяват се предимно хора без документи за самоличност, които е ясно, че не са от български призход.

По обяд на входа на Хасково от Кърджали бяха спрени за проверка група в микробус с търговищка регистрация. Те бяха отведени за справка в районното управление.

 

Полицейска акция  Полицейска акция 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СТАЛИН
СТАЛИН
13.05.2016 16:47 16:47

ПО ТЪП ОТ СЕАШНИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР В М,В,Р, Е НЯМАЛО ГОШО ТЪПОТО КАТО МАЛЪК Е УЧИЛ ВЪВ УЧИЛИЩЕ ПЕТЪР БЕРОН ГРАД ХАСКОВО, ТОЗИ МАЛОУМНИК!!!!

Ти
Ти
13.05.2016 22:54 22:54

Ти и по-тъп

Back to top button