Хасково

Почетен плакет за ловно-рибарското сдружение в Хасково

ИлюстрацияЛовно-рибарското сдружение в Хасково бе удостоено с почетен плакет по случай 120-годишнината от създаването му.

Авторитетът на дружеството е резултат от професионализма и полаганите усилия за опазване и обогатяване на природата, за съхраняване на единството на националната организация, се казва в поздравителния адрес, подписан от Иван Петков, председател на Националното ловно-рибарско сдружение.

На състоялото се днес отчетно събрание експертът в НЛРС Ради Радев отличи с грамота и почетен знак заместник-председателя на хасковската структура Желязко Живакови на дългогодишната счетоводителка Станка Димитрова за техния активен принос в развитието на организираното ловно движение.

Управителният съвет на сдружението връчи грамоти, стенни часовници и други предметни награди на ветерани от региона със завиден ловен стаж, сред които и експредседателя на дружеството Васил Сантиров. Да пазим природното богатство като свое, призова Кольо Вълков от дружинката в Стамболийски.

Събранието прие отчета на управителния съвет за миналата година и план за 2016 г, която ще премине под знака на 120-годишнината. Експертът в НЛРС Стилиян Герасков запозна делегатите с подготвяните промени в Закона за лова, чието приемане от парламента предстои.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button