Хасково

Хасковлията Венцислав Илиев спечели е-четец от НАП

НаграденВенцислав Илиев от хасковското СОУ „Васил Левски“ е вторият късметлия в играта „Play за награда“ на образователния проект на НАП „Влез в час с данъците“.

Венцислав е ученик в 8 клас и участва в надпреварата от самото й начало. Наградата му – нов електронен четец с 6-инчов екран, 4 GB диск и подсветка на дисплея му бе връчена от директора на офиса на НАП в Хасково Петър Кръстев, който му пожела да прочете стотици приключенски книги с него.

Над 200 ученици от страната вече участват в играта „Play за награда“ от старта на кампанията „Влез в час с данъците“.

През април служители на НАП стартиха часове в 53 средни училища в цялата страна, като в Хасково за данъците и осигуровките със сигурност знаят повече в 8 гимназии.

Тази седмица до 22 май включително всеки ученик, който се е регистрирал на сайта www.vlezvchas.bg може да участва в следващия тест по данъци, който е на тема социалното осигуряване в България. Участниците, решили теста, се надпреварват за страхотна камера за екстремни спортове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button