Хасково

Шестима ранени при катастрофи в Хасково и Харманли

ИлюстрацияЗа четири катастрофи съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 9:10 часа на харманлийския бул. „България“ мотопед Кимко, управляван от 25-годишен младеж е блъснал 55-годишна пешеходка. Жената е с болка в левия лакът и охлузване на палец на дясната ръка. Мотопедистът е с болка в глезен на десен крак. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

26-годишен водач от Пловдив на товарен автомобил Дачия е ударил на кръстовището на бул. „България“ и бул. „Освобождение“ в Хасково 48-годишен велосипедист. Катастрофата е станала на 14 май в 12 ч. Колоездачът е с охлузване на лява скула, контузия на дясна китка и лява подбедрица. Прегледан е в Спешно отделение и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

С контузия на ляво ходило и подбедрица е 53-годишна пешеходка от областния град. Пак в събота в 20 часа на кръстовището между хасковските улици „Дунав“ и „Стара планина“, 52-годишен водач на товарна кола „Дачия“, при завой надясно не е забелязал пресичащата платното жена и е преминал с предна дясна гума през лявото й ходило. Пешеходката е прегледана и освободена за домашно лечение.

На 13 май в 20:35 часа на кръстовището между бул. „Освобождение“ и ул. „Панорама“ в Хасково е станало произшествие между лек автомобил Опел, шофиран от 61-годишен жител на село Тракиец и мотопед Ямаха с водач 21-годишен хасковлия. При ляв завой, колата е отнела предимството на насрещно движещият се мотопед, който се е блъснал в нея. Мотопедистът е с охлузвания и контузия на ляво коляно. Пострадала е и возещата се на мотопеда 17-годишна девойка, която е с контузия на гръден кош и контузия с охлузни рани на дясно коляно. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

3 бързи производства срещу пияни водачи са започнати в Хасково през почивните дни. Те са срещу 36-годишен мъж от областния град, 40-годишен кърджалиец и 26-годишен мъж от село Тракиец, хванати от автопатрула да шофират колите си сътветно с 1,69, 2,44 и 2,44 промила алкохол. За същото нарушение в свиленградския арест е бил и 58-годишен грък, хванат с 1,97 промила. В Димитровград и Свиленград са започнати 3 незабавни производства срещу 26-годишен любимчанин, 38-годишен хасковлия и 43-годишен новозагорец, хванати да управляват коли без книжки, след влязло в сила наказателно постановление в рамките на едногодишен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button