Хасково

Закопчаха 16-годишен хасковлия без книжка и с трева

ИлюстрацияХасковските криминалисти иззеха дрога от неправоспособен 16-годишен водач, съобщават от полицията.

Вчера в 23:30 часа в близост до заведение в хасковския кв. „Орфей“, полицейските служители са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Голф. Колата е шофирана от непълнолетният и неправоспособен 16-годишен младеж от града със спътник 32-годишен мъж.

В хода на проверката, в жабката на Голфа са намерени 3 станиолови топчета със зелена листна маса. Хасковлиите са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

28-годишен димитровградчанин е задържан за кражба. Мъжът влязъл в магазин на улица „Лайпциг“ в Димитровград, стопанисван от 78-годишна жена. Откраднал дамската й чанта, поставена под щанда на бакалията, в която имало 250 лв. и мобилен телефон. След подадения сигнал е установен и задържан мъжът, който признал за деянието си и върнал телефона.

Двама мъже на 45 и 55 г. от Ботевград са задържани за кражба в Димитровград. На 13 май полицаите са получили сигнал от собственик на маса на Неделния пазар в града, че са му откраднати 13 спални комплекта. Минути след сигнала, двамата мъже са задържани с инкриминираната стока. Задържани са до 24 часа.

В неделния в 4:10 часа в харманлийската полиция е получен сигнал за кражба от магазин. 47-годишният собственик на магазина заявил, че се е задействал СОТ-а на бакалията на ул. „Алеко Константинов“ в града. Установено е, че след разбиване на алуминиевата врата са откраднати 200 лв. и продукти – шампоани, цигари и захарни изделия на стойност около 300 лв. Същия ден в димитровградското управление е получена жалба от 64-годишен старозагорец, гост на местен хотел, че от стаята му е установил да липсват 150 евро, 130 лв., мобилен телефон и часовник, оставени на нощното шкафче. Според потърпевшият, кражбата е осъществена докато е ползвал санитарното помещение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button