Хасково

Ден след като Борисов каза да се оправят дупките асфалтирането почна

РемонтЗапочна изкърпване на пътя Симеоновград – Стара Загора. Това се случи по-малко от 24 часа, след като лично премиерът Бойко Борисов мина от там и заръча да бъдат запълнени дупките.

Областното пътно управление е изпратило машини да фрезоват местата за кърпене, а областният управител Станислав Дечев е изискал точна справка от Пътното управление за предвидените за тази година за машинни кърпежи участъци в региона, информират от администрацията.

РемонтНа пътя Симеоновград – Стара Загора в 3-километровата отсечка, която попада на територията на Хасковска област, ще бъдат направени 1 500 квадратни метра машинни кърпежи. Общо в региона ще бъдат изкърпени 25 000 квадратни метра от републиканската пътна мрежа и 2000 квадратни метра от стария участък на магистрала „Марица“.

Кърпежите по пътя  Симеоновград – Стара Загора ще бъде завършени до сряда, увери инж. Ангел Паскалев, началник на Районна пътна служба Харманли. Обещанието си той даде пред Областния управител Станислав Дечев, на когото премиерът вчера заръча да бъде извършено кърпенето.

По време на откриването на ремонтирания стоманен мост в Симеоновград Борисов дори каза, че има приятели във Фейсбук от града и очаква от тях да го информират до четвъртък дали кърпенето е започнало.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.05.2016 18:05 18:05

Значи хората като карат по разбити пътища години наред няма проблем, а слънцето като го подруса и веднага гербаджиите се сещат, че може да се намерят пари за ремонти. е*ахти държавата, е*ахти управниците

въпрос
въпрос
16.05.2016 18:11 18:11

Защо се чакаше Борисов да нареди? Години наред плащам данъци, винетки и точно там си разбих за пореден път колата! Трябва да чакаме „господа“ да каже!!!! Това не е държава!

Анонимен
Анонимен
16.05.2016 19:24 19:24

Защо не поканите Бойко и в Маджарово? Ама да мине през Книжовнок, Долно Ботево…

2736858707
2736858707
16.05.2016 20:27 20:27

Ех…колко скоро беше …Първанов-Гоце прелиташе с хеликоптер над пътищата ни,за да даде благословията си на поредния корупционен проект…А пътищата бяха кратер до кратер..За магистрали не бяхме сънували в най-светлите си сънища…Станишев и Местан се целуваха по мостовете а Великият Българин Доган с колегата си от КГБ Цветан Василев действаха ударно по план за дестабилизация на България…Фалит на банки и рухване на цялата финансова система на държавата…
Гоце,Бареков, Волен Сидеров..Първанов…Доган…Местан…Курнелия Нинова..Слави Трифонов и вся остальная сволоч-червени русофилистични гъзолизци ,нямат никакъв шанс …Те са бивши и настоящи политически трупове…

Без значение
Без значение
16.05.2016 22:54 22:54

видял той дупки- що не го накарахте да мине по лунния пейзаж за с. Свирково= направо ще ти откапят пломбите, но иначе винетки тези хора също плащат , нали така.

асфалтаджия
асфалтаджия
17.05.2016 10:59 10:59

Весо – Манахила и той пътища прави. Това е подигравка! Значи пак „АБ“ АД оправя дупките. Това е безобразие, най-крадливата фирма пак ще лапа парички. Вместо да ги окошари Бойко Борисов им дава пак работа.

Back to top button