Хасково

„Хасково“ с успешен танцов маратон в Поморие

МедалистиКлубът по спортни танци „Хасково“ с ръководител Петя Милушева завърши успешно поредния танцов маратон в Поморие.

В турнира „Изгряващи звезди“ – двойки до 9 г.: първа група – на 2 място са Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева, втора група – на 2 място са Тамер Ариф и Йоана Моллова.

Момичета соло: до 7 г. – две 2-ри места за Теодора Дерменджиева и Йоана Моллова.

МедалистиВ Открития турнир по спортни танци до 11 г. отново бронзови медали и купа спечелиха Валентин Сираков и Марина Колева, а на 5 място в комплексната надпревара от стандартни и латиноамерикански танци в групата до 15 г. са Александър Петков и Тереза Симеонова.

В турнира за „Купа България“ Александър и Тереза записаха своето първо участие – от 18 танцови двойки в групата на Юноши старша възраст те заеха 13 място.

Предстоящите участия на танцовите двойки от КСТ „Хасково“ са : Зоново първенство на 5 юни в Стара Загора, Годишен концерт на КСТ „Хасково“ на 7 юни и участие в 10-ти Международен танцов фестивал „Вълшебен свят“ от 10 до 12 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан
Стефан
17.05.2016 10:32 10:32

И какво му е успешното на този маратон?- второ, трето тринадесето място.

Анонимен
Анонимен
17.05.2016 10:48 10:48

БРАВО, ТЕДИ!

Back to top button