Хасково

Хасковлии извиха опашки за безплатното измерване на кръвното, инсултът покосява и млади

ПрегледиОпашка, основно от възрастни хасковлии, се изви пред пункта за безплатно измерване на кръвното налягане в центъра на Хасково.

ПрегледиКакто Haskovo.info писа Хасково е сред 11-те града, които се включват в кампанията „Нормално кръвно налягане – здраве за бъбреците“. Тя се провежда за днешния Световен ден за борба с хипертонията.

Пунктът до кметството, където медици и доброволци мерят кръвното с два модерни апарата, заработи от 10 часа и ще остане отворен до 16 часа.

Швейцарският апарат, с който се мери кръвното и пулса няма аналог, обясниха специалистите. Причината е, че той улавя и предсърдното мъждене, което е опасен симптом. В резултат от него се образува тромб, който може да доведе до инсулт.

Медиците споделиха, че наскоро от инсулт са починали млади хора на възраст между 39 и 45 г. Основната причина за гибелта им е, че не са лекували високото си кръвно.

Прегледи  Прегледи 
 Прегледи  Прегледи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Как
Как
17.05.2016 19:01 19:01

Как да не вдигаш кръвно, като те командорят разни прости селянки. Това като си станала директор и трябва задължително да си покажеш проклетията. Някои не издържат и си тръгват, ама други са по издръжливи. А нали знаете, за причинените от тормоз болести на работното място до две можете да осъдите всяка проста директорка. Сле това по-сладкото е че вече не може да бъде директорка! А сега да видим!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Директорка
Директорка
17.05.2016 21:40 21:40

Или пък от напрежението се побъркваш и пишеш неистово във форумите анонимно защото си луд за вързване

Back to top button