Регион

Хванаха ирански камион с контрабандни цигари на „Капитан Андреево“

ЦигариТри опита за контрабанда на цигари без бандерол предотвратиха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

И в трите случая цигарите са били укрити в шофьорските кабини на камиони, управлявани от ирански граждани, пътуващи от Турция за България. Митническите служители са открили и задържали общо 27 000 цигари „Victory slims deluxe“ без бандерол. Общата стойност на иззетите цигари е 6750 лв.

От началото на месец май досега митничарите на „Капитан Андреево“ са задържали 342 300  безакцизни цигари и 29 кг. тютюн за пушене. Иззети са 9894 цигари, закупени от Турция от 188 преминали пътници, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос.

За същия период, по метода на анализа на риска, при щателни митнически проверки митничарите са открили 144 420 цигари и 29 кг. тютюн за пушене, за които са съставени общо 76 акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button