Хасково

Модно ревю и живи букви в програмата на Хасково за 24 май

ПразникПодготовката на празничната програма за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май в Хасково вече е в ход.

ПразникДнес момичета и момчета от Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ направиха близо едночасова репетиция на сцената на пл. „Свобода“. Гимназистите разучаваха хореографията на модно ревю, поставена им от ръководителя на балет „Рона“ Милена Налбантова.

От общината разкриха за Haskovo.info, че в програмата, която се очаква да бъде официално обявена в сряда, ще се представят много училища. Отделно са предвидени награди за изявени преподаватели и ученици.

Всички училища, детски градини и Младежкия център се включиха в своеобразен флашмоб, посветен на празник. Децата се подредиха под формата на букви от азбуката, които бяха заснети от фотографа Славян Костов.

Оригиналната тематична експозиция също ще бъде открита на 24 май.

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Браво
Браво
17.05.2016 19:08 19:08

Буквите са чудесни! Ясно оформени и с прави граници. Не като някои други букви, неоформени и празни! Особено една, с която се хвали празноглава директорка нервачка! Ще и се все да е най-добрата. Все в нещо е най-най – по-зло същество от нея няма.

Back to top button