Хасково

В Хасково трудно се работи с доброволци, признаха на работна среща

СрещаТрудно се работи с доброволци в Хасково, признаха от Младежкия център по време на работна среща на тема „Доброволчеството – фактор за професионална реализация. Икономически растеж и младежка заетост“.

СрещаСред аргументите бе, че повечето от доброволците не остават в града след дипломирането си. Много от младежите ставали доброволци за да получат сертификат, който ще използват при кандидатстването си в университет.

По време на дискусията се отчете, че за работодателите все повече е плюс ако младият работник има опит в доброволчеството, като инструмент за неформално учене.

На срещата организирана от „Европа Директно – Хасково“ бяха обсъдени и проблемите около младежката заетост.

Среща   Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
златка господинова
златка господинова
18.05.2016 16:31 16:31

Много хора наредени за обсъждане.А къде са истинските доброволци?Нещо не ги видях – децата,които отделяха каквото могат – средства,време,добрина и усмивки за деца от домове!
Пак показности.Нищо ново.Добре,че ги има,обаче,ония деца – доброволците,да има какво да обсъждате.

не разбрал
не разбрал
18.05.2016 21:47 21:47

Така и не разбрах в каква сфера са доброволци. Пожарникари, санитари, залесители, спасители, боклуджии, войници ….???? И получават сертификат???

Анонимен
Анонимен
18.05.2016 22:50 22:50

А тия там наредените, нещо доброволно направили ли са? Или само срещу заплащане?

Back to top button