Хасково

Решетки за хасковлия, хванат с амфетамин при акция срещу нелегални

ИлюстрацияГодина и половина затвор при строг режим получи хасковлията Боньо Бонев на 47 г., обвинен за държане на 320 грама амфетамин за близо 10 000 лв., съобщават от прокуратурата.

Бонев е признат за виновен за това, че на 18 март в землището на хасковското с. Криво поле е държал дрогата. Наркотиците са били открити по време на акция на полицията под ръководството на Районна прокуратура-Хасково за установяване на нелегално пребиваващи мигранти в страната. Край язовир в землището на с. Криво поле, в стопанска постройка, са били открити 15 сирийски граждани. Сред тях е имало пет деца. В Районна прокуратура-Хасково се води отделно досъдебно производство срещу други две лица за подпомагане на чужденци да пребивават в страната в нарушение на закона с цел имотна облага. Според близки до разследването помагачите са взимали по 2000 евро от мигрант.

По делото е установено, че наркотиците са били държани от Бонев. Досега той е осъждан 13 пъти – за хулиганство, измама, държане на наркотици и др.

Присъдата е постигната след споразумение с прокуратурата и е окончателна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЗДРАВЕЙТЕ
ЗДРАВЕЙТЕ
18.05.2016 23:02 23:02

300ГР -5000 ПЕЧАЛБА
15 * 2000–- 30000 САМО ОТ ХВАНАТИТЕ А КОЛКО СА БИЛИ МОЖЕ ВСЕКИ ДА ГАДАЕ
–35000 ЗА МОМЕНТА НА ЗАДЪРЖАНЕ Е ЗАСЛУЖАВА СИ 18 МЕСЕЦА РАБОТА ЗА ДЪРЖАВАТА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЛИЦЕТО Е ОСЪЖДАНО ОЩЕ 13 ПЪТИ И НЕ Е РЕЦИДИВ
СППОРАЗУМЕНИЕ ЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ БРАВО

Back to top button