Хасково

Александър Милушев с почетния знак „Златен век“

Награда

Александър Милушев

Дългогодишният секретар на читалище „Заря“ в Хасково Александър Милушев е удостоен с почетния знак на Министерството на културата „Златен век“- печат на Симеон Велики  и грамота.

Същата награда получава и Васил Василев, диригент на духовия оркестър „Костадин Манов“ в Свиленград, от чието създаване се навършват 60 г.

Официалната церемония бе вчера Министерството на културата. В културата няма столица и провинция, талантът винаги получава признание, каза в словото си министър Вежди Рашидов.

За високите си постижения с грамота са отличени и 10 млади хора на изкуството и културата. Сред тях е талантливият потомствен музикант и оперен певец с хасковски корен Атанас Младенов, чиято последна роля на сцената на Софийската опера е в „Евгений Онегин“ от Чайковски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Peter
Peter
20.05.2016 0:15 0:15

И кво от тва?

Гражданин
Гражданин
20.05.2016 9:09 9:09

Браво, Милушев, заслужена награда и признание!

Back to top button