Хасково

8 спектакъла и 4 детски представления в театралните празници на Хасково

ПразнициОбщо 12 спектакъла са включени в тазгодишните театрални празници на Хасково, обявиха на пресконференция в общината.

Събитието е включено в общинския културен календар, като се дотират представленията и така цените на билетите са промоционални – от 5 до 8 лв.

Празниците започват на 31 май със „Семеен албум“ на Младежки театър „Николай Бинев“ с автор и режисьор Малин Кръстев.

Пловдивският театър ще гостува на 1 юни с „Духът на любовта“, а за следващия ден за пръв път на сцената на театър „Иван Димов“ ще гостува Stand up comedy с участието на Keny, в която по хумористичен и провокативен начин се засягат злободневни теми.

ПразнициХитовата в страната комедия „Жена ми се казва Борис“ гостува на 3 юни, а професионалната трупа за импровизационен театър ще се представи на 4 юни. Очакванията тук са да се получи истинско предизвикателство за хасковската публика, която да стане съавтор и участник в представлението.

Хасково ще е и част от националното турне на театър „Сити Марк арт център“ с „Догодина по същото време“.

За 6 юни е предвидено поетично четене на стихосбирката „Канела“ с Елин Рахнев и Жоро от „Остава“ и участието на Иванка Шекерова, Димитър Атанасов, Петър Влайков, Стелиян Николов и Стефан Цирков.

Финалът на празниците е на 7 юни и руската комедия „Брудершафт“ от Анатолий Крим.

Предвидени са и безплатни детски представления, които ще се играят на пл. „Свобода“ от 11 и 17 часа на 4 и 5 юни. Хасковските малчугани ще могат да се забавляват с „Кучето, което не може да лае“, „Един вълшебен ден“, „Кокошка с брошка“ и „Сливи за смет“.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба този следобед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Топузаков
Топузаков
19.05.2016 21:29 21:29

Аз ходя ня театър само с участието на Янко митев А тоа Стефан Цирков голям мръсник бе написал една книга само с мръсотии Коя оклецал коя ме правила минети изобщо срамотии отвсякъде ОТВРЪ

Back to top button