Хасково

Шестима в болница след хранително отравяне в хасковско бистро

ИлюстрацияШестима хасковлии са приети в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково след хранително отравяне в бистро на Кърджалийска в областния град, алармираха читатели на Haskovo.info.

От болницата потвърдиха, че миналата седмица в отделението са постъпили жена и трима мъже с повръщане, разстройство и висока температура в резултат на хранително отравяне. Те са се подобрили, а днес вече са били изписани. Пациентите са били от компания, която е празнувала кръщенка и са яли пилешки дреболии.

Приети са още две жени, които са със същите симптоми, след консумация на дроб по селски във въпросното бистро. И те се подобряват, уточниха от болницата.

Освен приетите в болницата имало и още група от клиенти на заведението с подобни оплаквания, които обаче не са хоспитализирани, съобщиха за Haskovo.info от БАБХ.

От Агенцията по храните уточниха, че в сряда заведението е било затворено докато излязат резултатите от взетите проби на храните. От РЗИ пък са взели проби от персонала, които също се чакат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
послушко
послушко
20.05.2016 15:26 15:26

аАло ИНфо защото криете че е заведение На албен манджукски от коалиция за георги иванов

Анонимен
Анонимен
21.05.2016 12:25 12:25

Мишок да направим проби във твое присъствие и тогава какво ще говориш а тази барака е най чистото заведение във града,а парка е един от най хубавите и поддържани атакива нещастници като тебе могат да пишат каквото си искат хората виждат и занаят за какво става въпрос

axxaax
axxaax
21.05.2016 10:39 10:39

истината е че Албенчо плаща на този когото трябва за да са наред пробите, а хората които подават сигнала си търсят правата но с тази корупция не ги очаква нищо добро
Всичко се манипулира и крие за да е изрядно заведението, а натровените клиенти да пият по една студена вода
ако беше нормалн държава досега тая барака да беше затворена а собствениците и персонала с актове

Шишо
Шишо
21.05.2016 7:25 7:25

Хасково инфо поднасяйте информацията такава каквато е като да не плащате за дезинформация !!! Защо не пишете истината защо не пишете,че всички от персонала са здрави? Защо не пишете че едни и същи хора във рамките на 15 дена подават оплаквания,защо не пишете, че нямат салмонела? Защо не пишете,че цялата тази група са активисти но герб защото сте платени подлоги,защо избраха точно този момент за да ударят защо не попитате агенцията по храните дали има по чиста кухня и по чисто заведение във целия град? Защото така ви е наредено защото сте марионетки!!! Всичко минава и това ще отшуми на зависимите и некъдърните ще си останат!!! Нека един да каже на кого и за какво АЛБЕН Манджуков е направил мръсно или лошо за разлика от сегашните управляващи?? Нека всички завистници Бог да ги благослови за да могат още повече да завиждат и да се пукат от яд!!

Анонимен
Анонимен
20.05.2016 23:25 23:25

Заведението е перфекно, как толкова години сме редовни клиенти ине се отровихме асега като се смени власта

Shisho
Shisho
20.05.2016 20:01 20:01

Човешката злоба няма граници,как може да се пише без да се знае истината? Нека всички зложелатели да дойдат във заведението и да видят за какво става въпрос за чистота,пресни продукти и всичко останало . А колкото до АЛБЕН Манджуков сегашните управляващи взети всички заедно не правят колкото него

sladuri.com
sladuri.com
20.05.2016 18:58 18:58

KAKVO DA ZAVIJDAME NA EDIN TAP POMAK, ZAVARSHIL RABFAG, PODUL SE KATO PLONDER, DOSHEL OT BALKANA I SE NASERAL DO GUSHA V LAINA POLITI4ESKI….

Анонимен
Анонимен
20.05.2016 16:36 16:36

Политика……….всичко е на политическа основа. Мноооого злоба многооо завист – За Албен Манджуков или само хубаво или нищо.

Помаци
Помаци
20.05.2016 15:37 15:37

Така е!!!Който ходи да язе евтини помашки гозби при Манджука!!!

ина
ина
27.05.2016 21:23 21:23

Аз от години ходя в това заведение,мога да кажа само хубави неща,но моето семейство също пострада,беше повече от гадно 2 ми племеннички да са зле. До последно отричах,че може да е от заведението ,но когато и другите се влошиха и като се разбра ,че има и други …еми … Незнам защо се пише,че е по политически причини,че хората са подкупени и т.н. На мен никой не ми е плащал, но истината е че семейството ми пострада.

Back to top button