Регион

7 кила амфетамин в Ауди и анаболи хванаха на „Капитан Андреево“

Контрабанда7 кг. амфетамин в лек автомобил „Ауди“ с българска регистрация откриха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Колата, управлявана от български гражданин, е пътувала от България за Турция. На излизане от страната автомобилът е селектиран за щателна проверка. При проверката митничарите откриват, че в специално изграден тайник са укрити седем фабрични опаковки с надпис „йодирана сол“, пълни с бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин. Общото количество на отрития наркотик е 7 кг. на стойност по цени на съдопроизводството 210 000 лв. Превозното средство и шофьорът са задържани. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница „Бургас“ под наблюдението на Окръжна прокуратура-Хасково.

КонтрабандаМитничарите на пункта предотвратиха опит и за контрабанда на анаболни стероиди. Препаратите са открити в лек автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция. Въпреки че шофьорът на автомобила, български гражданин, заявил пред митничарите, че не внася нищо за деклариране, превозното средство е селектирано за щателна проверка. При нея в личния багаж на водача са открити 67 лекарствени продукта, сред които 70 ампули „Rimobolan“ инжекционен анаболен стероид и 17 писалки с инжекционен разтвор „Genotropin“.

Лекарственият препарат „Rimobolan“ е с високи анаболни свойства за видимо отражение върху физиката на човека. „Genotropin“ стимулира растежа, като за по-добри резултати при спортисти се комбинира с други стероиди.

Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставен е акт за нарушение на Закона за митниците срещу български гражданин, 30-годишен с инициали М. Х., срещу когото е образувано административно-наказателно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button