Регион

46-годишен се самопростреля при лов, оперираха го в Пловдив

ИлюстрацияС опасност за живота е 46-годишен мъж след лов за хищници, между село Зимовина и местността „Таушан тепе“ в землището на стамболовското с. Пътниково, съобщават от пресслужбата на полицията.

На 23 май в 8:30 часа по време на приключване на индивидуален лов за хищници и предаване на оръжие от ръка в ръка е прострелян в дясната гръдна половина мъжа от село Силен с ловна карабина „Ремингтън 700“ с  калибър-308 „Уинчестър“, собственост на  39-годишен хасковлия. Пострадалият е транспортиран в хасковската болница, където е стабилизиран и впоследствие транспортиран в МБАЛ „Свети Георги“-Пловдив, където е опериран. След оперативната намеса е стабилен, в съзнание и самостоятелно дишане. Мъжът е заявил, че неволно се е самопрострелял. Оръжието и колата „Сузуки Витара“, собственост на хасковлията са предадени с протокол за доброволно предаване, а той е бил задържан до 24 ч.

Без опасност за живота е 50-годишен любимчанин след прострелване с пневматична пушка. Сигнала е подаден на 20 май. Собственикът на оръжието е 74-годишен мъж от Любимец. Произшествието е станало в местността „Сувантия“ в землището на града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button