Хасково

Нели продава благотворително картичките си за болно дете

АкцияУченичката в хасковското ОУ „Христо Смирненски“ Нели Делева организира на 1 юни – Ден на детето благотворителна кампания в подкрепа на малкия Александър Господинов от Димитровград.

АкцияНели продава красиви авторски картички и книжка за оцветяване пред театър „Иван Димов“. Това е нейната поредна инициатива в помощ на болно дете.

Александър страда от детска церебрална парализа, а Нели ще продава картичките до 18:30 часа днес.

Сред специалните гости, които се очакват са актрисата Радина Думанян, малкия Алекс и майка му Галя, Ники Корондилева, Руми и малката й принцеса Аслъ, Вангел Христов и вече порасналата му принцеса Елисавета.

 Банковата сметка на Алекс е:

IBAN BG78PRCB 92301045 5581 10

BIC PRCBBGSF Прокредит банк

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

18 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Картограф
Картограф
01.06.2016 16:23 16:23

Докога ще ни занимавате с тази Нели и болно амбициозната й майка на която май нещо й липсва вкъщи?Мине се не мине ден и оп Нели Делева все нещо продава за благотворителност.

картограф
картограф
02.06.2016 22:20 22:20

Муа ха ха ха .Братовчеди от НСБОП,Ай Пи адреси хайде лягайте си филмари,че утре жалкият ви живот продължава.Няма защо да ми пуска,войнишко кепе не ми трябва.Просто рисуването не е за Нели,по добре да се заеме с шиене на цървулки.

ха,ха,ха
ха,ха,ха
02.06.2016 18:37 18:37

Картографчо, и под 10 имена да коментираш пак си оставаш тъп картоф, наскоро преселил се от близките села. Тематиката е детска бе нещастник, колко хора да ти го кажат ? И понеже те гледам, че разбираш и от банки ще ти кажа, че дарителската сметка на детето беше написана с букви и цифри по-големите от тъпата ти глава. И ако ми докажеш, че поне веднъж си влезнал банка и си поискал да дариш дори лев по такава сметка съм готов да ти се извиня, но надали, защото и един лев да имаш го даваш за ракия..А за майката на Нели не се коси, никога няма да ти пусне. А, и да поздравиш сволоческото си обкръжение. Да са живи и здрави IP-адресите.

Ралица Делева
Ралица Делева
02.06.2016 16:54 16:54

Имам братовчед от НСБОП искате ли и той да се влкючи ? Опитвам се максимално да поддъжам добро отношение, но вие явно нямате същие обноски. Фейсбука ми е Ralica Deleva, в случай че имате малко доблест да ми обясните точно какъв ви е проблема с моето семейство, може и на четири очи да подоворим 🙂

стига
стига
02.06.2016 16:45 16:45

„Картограф“, очевидно имате лично негативно отношение към майката на Нели и изливате злобата си по форумите. Не желая да коментирам постовете Ви повече. За разлика от вас аз не познавам тези хора и съм обективен. Затова само ще кажа- браво на Нели и на всички деца, които правят добро за други деца и добро изобщо! Браво и на родителите им и на всички, които ги подкрепят. А Вие, „Картографе, си пишете, колкото искате. Злобата никога не е движила света напред.

картограф
картограф
02.06.2016 16:37 16:37

Още някой от родата на Нели да се включи?Просто рисуването не й се отдава,колкото и да и прави ПР майка й.Може да се пробва с бадминтон.А 400 лв са събрани за каузата,а не заради самите картички със съмнителна стойност и коя е тази световно неизвестна Радина Думанян?

Ралица ДЕЛЕВА
Ралица ДЕЛЕВА
02.06.2016 16:24 16:24

Изключиелната ви злоба г-н,г-жо, криещ/а се зад името Картограф е изключително недостойна и отвратителна 🙂 Докато вашите деца са пред компютрите, други се борят да успеят в живота. И колкото и да ви е неприятно УСПЯВАТ
Благодаря на всички, чиито злобни коментари и критики издигат сестра ми нагоре!!!
Успешен Ден !!!

Марийка
Марийка
02.06.2016 13:59 13:59

Стига вече с тези злобни коментари! Не ви ли омръзна? Вие какво, Мона Лиза ли искате да ви нарисува Нели. Детските очи виждат само принцеси, барбита, принцове. Четете бе хора!!!!! Първи юни- картичките се правят за децата, а не за вас, които ще намерите все нещо, което да не е наред.Възмутена съм!!!!!!!!!!!

христова
христова
02.06.2016 7:46 7:46

Питам се „картограф“, “ защо“ и „мнение“дали не са един и същи човек или са затворена група за злоба и завист.Дали имат деца и как ги възпитават.И после коментираме колко за лоши децата. КАК е възможно точно на този празник да излезеш коментарите си по този начин. А дали детето има талант времето ще покаже. НО четете, картичките за направени за деца и са с детски мотиви именно те да разпознават детските герои. МОЕТО дете лично поиска да си закупи Елза.

ммдааа
ммдааа
02.06.2016 7:45 7:45

Аз минах и си взех. На всеки който си взе му дадоха и една прекрасно картонче с текст“Благодаря“. А картичките бяхя страхотни. Имаше гравирани, рисувани и лепени… и всички бяха много красиви. Е разбира се може да ги оцени само този който има сърце. Този който няма и Сезан да му ги нарисува пак ще намери кусури. Благодаря ти Нели за прекрасния начин да изразиш себе си и да свършиш добро дело! Пожелавам ти винаги да вървиш напред и да вършиш добри дела.

Силно възмутен гражданин на Ха
Силно възмутен гражданин на Ха
01.06.2016 23:51 23:51

Що за хора сте вие бе?!!! Да пишете такива нещастни и жалки коментари! Детето е решило да помогне, 1-ви юни е, какво по-хубаво от това?!!! Вместо да я подкрепим, ние я плюем! Защо ???? Какво толкова печелите от тази злоба бе, хора?!! Не, вие не заслужавате да бъдете наричани „хора“! Вие сте супер жалки същества! Много, много, много нещастни душици !!! Дано спите спокойно тази нощ, след всички тези отвратителни коментари от ваша страна !!!!

Гергана
Гергана
01.06.2016 22:46 22:46

След като тези
картички са „Бездарни цапаници“ защо си разваляте настроението като ги гледате? След като нещо не ви харесва, няма нужда да го коментирате под формата на обиди. След като толкова знаете, хайде, направете и вие нещо такова. Няма нужда да се излагате като леете злобата си пред контраст- когато всички виждате очевидното! Това , че всички картички бяха разпродадени,това, че вие не можете да направите нещо такова, няма тази смелост си е лично ваш проблем и това, че Радина Думанян уважи кауза и е възхитена от Нели говори много повече!

Радо
Радо
01.06.2016 22:20 22:20

„Бездарните цапаници“ на Нели събраха днес близо 400 лева за болничкия Алекс. Парите бяха дарени лично на майката на детето,което естествено е документирано.

Великомъченик Сисой
Великомъченик Сисой
01.06.2016 20:45 20:45

На такива истории не вялвам всеки ден циганите ни въртят номера за да измъкнат пари тоя с картички другия със снимки третия и т н и т н Пари се даряват само по официална гарантирана от банката сметка Всичко друго е ТАРИКАТЛЪК

стига
стига
01.06.2016 18:53 18:53

Как може да сте толкова злобни и негативни! Детето от малко прави добри дела! Като не ви харесват картичките или семейството и- просто подминавайте и толкова Защо пишете глупости по форумите, а не направите нещо със скапания си живот, в който вероятно основната ценност е ракийката, салатката и клюките за хората?? Преди да критикувате, направете нещо и вие! Хващам се на бас, че писалите злобните коментари не са направили нищо доброволно за другите хора, макар и малко.

Посетител
Посетител
01.06.2016 17:25 17:25

Бях там и видях картичките.Нелито рисува на нивото на 5 годишно дете,нищо повече.Просто и липсва талант.

Дарител
Дарител
01.06.2016 17:15 17:15

Всеки който би искал да дари, би го направил по банковите сметки,вместо да си купува някакви бездарни цапаници.

апологет
апологет
03.06.2016 8:56 8:56

Картографке, защо не вземеш вече да се спреш. Направи го, защото ще се задавиш в собствената си злъч. Не е добър пример за талантливите ти момче и момиче. Не би искала същото отношение към тях, нали ? И като говориш за шиене на цървули, бих могъл да те посъветвам да си ги ушиеш сама и да вървиш по дяволите. Материали за шиене, като игли, конци и други боклуци имаш достатъчно. Хайде лек ден и помни, зависта е болест, а ти си направо за операция.

Back to top button