Хасково

Без пълна шестица на малките матури, Ния Ванчева е №1 в Хасковско

Матури

Ния Ванчева

Резултатите от Националното външно оценяване по български език и литература и математика за седмокласниците вече са обявени от МОН.

Вече е ясно, че в Хасковска област няма пълна шестица на малките матури.

Най-добре от всички се е справила седмокласничката от хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ Ния Ванчева, която и на двете матури има оценки отличен 5.964. Това прави по 99 т. от възможно 100 т.

Резултатите от 99 т. са общо пет за региона, като това са на ученици в Хасково, Димитровград и Тополовград.

Резултатите могат да бъдат проверени на сайта на МОН, който обаче вече е натоварен.

Списъците с резултатите вече са разлепени на входа на втори блок на Обединените ученически общежития в Хасково.

В ранния следобед ще стане ясна и пълната статистика за представянето на седмокласниците в Хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Съсед
Съсед
03.06.2016 16:23 16:23

Браво на Ния! И успех!

Анонимен
Анонимен
03.06.2016 16:47 16:47

Bravo na Niq ,no tragediqta e palna ,a rezultatite ne samo za Haskovska oblast PLACHEVNI !!!

mitko
mitko
03.06.2016 18:07 18:07

похвално,браво,
а някой да вижда продуктово позициониране,няма ли цензура

Ха така
Ха така
04.06.2016 17:12 17:12

Сега почват мъките на учителите по училища – ще има едно размахване на пръст- що не са първи и с по-добри резултати. И пак ще заплашват някои амбициозни директорки какво ще става ако учителите не си гледат работата. Ми то ако можело тикви на акъл да се научат и тиквите щяха на външно да се явяват!!!!!

А не така
А не така
04.06.2016 19:58 19:58

Не така колеги. Нека първо директорските тикви да се научат на култура, отговорност и компетентност. Да си оставят болните амбиции или да ходят да си ги реализират без да си изкарват на околните. Пък после да правят анализ кой какъв бил и колко работел или не работел! И да не престъпват кодекса на труда, защото има лек и за тая работа! Народа е казал, че простотията ходи по хората!

ani
ani
05.06.2016 8:41 8:41

Е, хайде да приложим КТ. Там пише че възнаграждението е за качеството на положения труд. Преди да пишете “ а не така“……..четете…. Простотията наистина ходи по хората.

абв
абв
05.06.2016 11:06 11:06

Да, точно така! Да приложим кодекса на труда – там ясно е записано, че служителя има право на отпуск и болнични. Работното време на учителите е ясно регламентирано! Как така директорката ще решава да ти слага норма на часове през деня. Особено в учебно време – учителят работи през учебните часове и допълнителните такива. Не може от днесказа днеска да ти се поставят ангажименти – администрацията да се научи да си планира задачите. Нали затова са толкова много! От къде на къде някаква си бясна директорка ще забранява ползването на болнични. Тя ли ще решава кога си болен и ще коментира какви ти били здравословните проблеми. Значи директорите могат да отсъстват по всяко време, а учителите не! Директорката я заместват дружките й. Пък отсъствията на учители утежнявали бюджета! Или в счетоводството ги мързи да отразяват болнични! А за отпуските – всеки път път като дойде време за ваканция следват заплахи че няма да се почива, че няма да се разписват отпуски, че учителите не работели! Ами затова отпуските са толкова – защото труда е специфичен и натоварващ. Но някоя с болни амбиции не пропуска да ти вгорчи почивката – до последно те държи дали ще ти разпише или не. Върви че си планирай почивката!
Къде в кодекса пише, че работодателя може да привиква служителя, когато е в болнични или отпуск, че и заплахи да раздава! Като сте искали учителско работно време да не сте ставали директори и помощник директори! То и без това само пушите и кафета пиете през половин час!

Back to top button