Хасково

52 фирми в областта наемат 129 трайно безработни

Заседание129 безработни над 54 г., с основно или по-ниско образование и трайно безработни с регистрация в бюрото по труда над 12 месеца предстои да започнат работа, стана ясно на заседание на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие.

На заседанието бе обсъдена реализацията на схемата „Обучение и заетост“. Комисията извърши оценка и класиране на заявките на фирмите, желаещи  да наемат безработни по програмата. Заявленията, подадени в Бюрата по труда на територията на областта са общо 195.

Одобрените фирми са 52. Те ще осигурят 138 работни места, а средствата за финансиране възлизат на 837 733 лв.

Заседанието бе ръководено от областния управител Станислав Дечев, който е и председател на съвета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Bobi umnoto
Bobi umnoto
03.06.2016 17:34 17:34

Само задници в тая областна администрация “ артик“. Ся Стъньо тъпото или кункин Станислав станал областен. Майко , майко. Той на две магарета слама не може да раздели-областен. Надут пуяк. АА и що веднъж ми изтрихте коментара където ви казах че си е купил къща за 200 хиляди от депутатските, на добрев къщите на ямача ?
Що да не се знае жена му се отрепа да се хвали

Back to top button