Регион

Димитровградчанка е в отбора по хип-хоп за Световното в Лас Вегас

Ивета21-годишната димитровградчанка Ивета Бинева е в българския отбор, който получи покана за участие на Световното първенство по хип-хоп в Лас Вегас. 

Тимът ни е съставен от най-добрите хип-хоп танцьори, събран за да представи страната ни на Световното. Селекцията на отбора бе направена чрез кастинг на ежегодната танцова работилница „Dance it“ организирана от Фондация „Танцово изкуство – Илиев“. Идеята е да се преплете български фолклор и хип-хоп, за да се получи нещо невиждано досега на световния танцов подиум. Отборът носи името The Buls.

ИветаХореографията на „The Buls“ ще бъде направена от Пламен Андреев и Здравко Костадинов (Pacho & Zdravko). В костюмите за световното са заложили на модерната интерпретация на български традиционни облекла. За крайния им вид ще използват помощта на доказан български дизайнер.

Ивета е студентка 2 курс специалност „Кинезитерапия“ в НСА. Тя започна танцовата си кариера от димитровградския денс център „Галаксико“, където 10 г. се състезава успешно на републикански и международни шампионати. Сега Ивета танцува в софийското Studio Dance Zone и взима участия в музикални видео клипове и телевизионни формати.

Българският отбор търси спонсори и парична подкрепа за участието си на Световното в САЩ, като повече информация за тима може да бъде намерена тук.

Отборът ще направи принт на гърба на от вътрешната страна на всяка риза с имената на всички дарили средства и помогнали за участието на България на Световното първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button