Регион

Задигнаха от склад 20 метални панела за оградата с Турция

ИлюстрацияДни преди оградата по границата с Турция в Хасковска област да бъде официално готова, крадци задигнаха 20 метални панела, предвидени за нея.

Те са откраднати от село Маточина, където строителят ги складирал буквално на пътя без никаква охрана преди да бъдат монтирани на самото съоръжение.

Панелите са с дължина 4 метра и тежат по 80 килограма. Става въпрос за около 2 тона метал, който вероятно ще бъде предаден за скрап. Стойността на едно платно е около 2000 лв. Щетите ще бъдат за сметка на строителната фирма, каза пред Haskovo.info областният управител Станислав Дечев.

Тази кражба по никакъв начин няма да повлияе на крайния срок. Около 15 юни ще сформираме комисия, с която ще приемам участъка. На практика участъкът на територията на Хасковска област е завършен, допълни Дечев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.06.2016 11:07 11:07

Крадливо племе.

Back to top button