Хасково

Шампионско флагче на Лестър получи Беливанов

СрещаШампионско флагче на Лестър получи хасковският кмет Добри Беливанов от заместник-председателя на търговско промишлената палата на Лестър Джон Таузънд, съобщават от пресслужбата на кметството.

Футболният отбор на Лестър спечели шампионската титла в Англия.

Джон Таузънд се срещна днес с кмета Беливанов и заместник-кмета Евгени Консулов. На срещата бе обсъдено отбелязването на 10-годишнината от побратимяването на Хасково с Лестър.

Те обсъдиха бъдещите сфери на сътрудничество между двата града и се разбраха за размяна на визити. Има идея да бъдат разменени бизнес делегации, а така също и групи с представители от  сферата на културата.

По-късно областният управител Станислав Дечев посрещна в кабинета си Джон Тузънд. Губернаторът презентира Хасковска област и най-вече възможностите за икономическо развитие и съвместни бизнес-проекти с партньорите от Лестър.

Почетният председател на Търговската палата на Лестър подчерта, че чуждестранният бизнес би искал да знае какви са облекченията, които ще ползва при инвестиции тук.

Дечев специално поздрави Джон Тузенд за шампионската титла на футболния отбор на Лестър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vitko
vitko
07.06.2016 15:13 15:13

голям праз

Back to top button