Хасково

Има задържан за обира в пощата, охранителят отрича да е заливан с белина

ОбирМъж от Хасково е в ареста по подозрение, че е организирал обира на пощата в града, научи Haskovo.info. От полицията потвърдиха информацията, но отказаха повече подробности. Има и още няколко души, които са били привикани в районното управление, за да бъдат разпитани по подозрение, че имат общо с престъплението.

Засега не е ясно дали задържаният е част от групата фактически извършители на обира, уточниха разследващите. Очаква се по-късно да бъдат обявени подробности. Все още официално не е съобщена и точната сума, задигната от централната поща. По неофициална информация тя е близо 2 милиона лева.

Обир

Павел Севов

Haskovo.info припомня, че обирът беше извършен миналата нощ между 2 и 4 часа. Крадците срязали металната ограда и влезли в сградата, обезвредили камерите и СОТ-а, прекъснали електричеството и завързали пазача.

Вчера охранителят Павел Севов отказа да коментира случая, но заяви категорично, че той не е бил заливан с белина, а с вода. Помещенията са били залети с препарат и поръсени с косми, за да бъдат заличени следите.

От охранителната фирма заявиха, че ако има пропуски виновните ще понесат отговорност. Очаква се и голяма част от служителите на фирмата и на Български пощи да бъдат тествани с детектор на лъжата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
09.06.2016 16:25 16:25

Нито охранителя,нито полицията или която и да са медия е твърдели,че охранителят е бил заливан с белина,това беше единствено ваша измишльотина,преди да пишете проверете фактите.

Анонимен
Анонимен
09.06.2016 20:49 20:49

И полицията съобщи, че е разлят препарат, и служителите в пощата разказаха, че самият охранител е залят с белина и в папките на прок*ратурата го пише

Back to top button