Хасково

2600 лв. от „Дубльори“ за Жоро, сестри дариха касичките си

Касичка2600 лв. бяха събрани за каузата ‪#‎спасижоро от благотворителното представление „Дубльори“ на хасковския театър „Иван Димов“.

В спектакъла на рождения си ден участва и директорът на театъра Стелиян Николов, както и Димитър Атанасов, Иванка Шекерова, Мариела Топалова, Николета Малчева, Петър Влайков, Стефан Цирков.

По време на представлението в театъра влязоха две деца с баба си и дядо си, които дариха касичките си, в които цяла година са събирали пари. Сумата от касичките на двете сестри, на които пише „кураж“ и „късмет“ е 395 лв.

Още 426.30 лв. за каузата бяха събрани в дарителската кутия, която бе поставена във фоайето на хасковския театър.

601.21 лв. за #спасижоро добави с юбилейния си концерт-спектакъл „Завещаният код“ димитровградският Клуб по фолк аеробика „Плетеница“. В дарителската кутия публиката за концерта снощи в димитровградския театър „Апостол Карамитев“ събра средствата.

Така вече е събрана почти половината от необходимата сума за терапията на журналиста Георги Христов. 34 175.05 лв. са събраните по дарителските сметки за Жоро, който се нуждае от 40 000 евро.

Банкова сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
митю зъркелите
митю зъркелите
11.06.2016 21:28 21:28

Добре разбрахме деца даряват касички изкочиха кутии на много места банкови сметки и т н Дадохте старт на кампанията ама много станахт е блудкави и нахални оревахте орталъка То като го гледам на снимката Жорката си отива но надеждата крепи човека И друго запомнете ракът е все още НЕПОБЕДИМ и този който каже че го е победил или ЛЪЖЕ или просто не е имал рак

Back to top button