Любопитно

Кубинска звезда в Русия вкара Хасково в джаза

БалетКубинският танцьор и хореограф Йорданис Форбес изнесе тази вечер мастър клас по джаз на десетки танцьори в Хасково.

БалетСеминатър започна веднага след края на конкурсната програма от първия ден на Десетия международен фестивал „Вълшебен свят“.

Форбес работи в Русия е стои зад реализацията на едни от най-големите шоу продукции, обясни директорът на фестивала и хореограф на балет „Рона“ Милена Налбантова.

БалетДнес бяха раздадени две Гранд прита. В Акроденс голямата награда заслужиха грациите от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“. В класиката над всички бяха балерините от русенския „Инфанти“.

Конкурсната програма продължава в събота и завършва в неделя с гала концерт на най-добрите.

За съботната вечер е предвиден семинар по контемпорари на италианката Дебора Ферато.

Заради стотиците участници фестивалът се провежда на две сцени – читалище „Заря“ и театър „Иван Димов“. И на двете места за реда целодневно се грижат от общинска полиция.

 

Балет  Балет 
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button