Хасково

Започнаха ремонт на падналия таван в Младежкия

МладежкиЗапочна ремонтът на тавана над сцената в хасковския Младежки център.

МладежкиРаботниците са вдигнали скеле и къртят старата мазилка, след което ще сложат нова. После ще започне и ремонт на покрива на Младежкия, където има течове.

Haskovo.info припомня, че част от тавана в Младежкия падна в началото на юни. Това стана сутринта, когато на сцената не е имало деца. Падна и мазилката до задния вход към сцената, както и в един от кабинетите в центъра. Младежкият не е ремонтиран от повече от 40 г.

МладежкиСлед инцидента, комисия от общинския отдел „Строителство“ направи оглед на Младежкия. Заключението на експертите бе, че най-вероятната причина за инцидента са течове от покрива.

От ръководството на центъра обясниха, че ремонтът трябва да приключи за 45 дни.

Междувременно във фоайето на центъра бе открита двудневна ретроспективна изложба „Машина на времето“, която проследява историята на Младежкия през годините. Сред експонатите са снимки и плакати, проследяващи успехите на школите и формациите в Младежкия център. От фотографската школа на Славян Костов са изложени снимки на Хасково, които се продават, а средствата ще са за кампанията в подкрепа на журналиста Георги Христов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ние
Ние
13.06.2016 19:16 19:16

Хасково инфо, не пишете непроверена информация. Не е вярно, че Младежкият не е ремонтиран повече от 40 години. Ремонтиран е преди 15 години по проект.

Back to top button