Хасково

И Любимец се включи активно в кампанията за Жоро

КампанияЖители на Любимец се включиха активно в благотворителната кампания #СПАСИЖОРО .

КампанияИнициативата за събиране на средства за терапия на журналиста Георги Христов бе подета от общинска администрация.

Служители на общината, читалище „Братолюбие 1884“ и членовете на клуб „Приятели“ предварително подготвиха различни видове домашни специалитети, които бяха разпродадени на общинския пазар. Съпричастни към съдбата на журналиста, хората дарява средства и в специално поставени кутии.

Кампанията бе подпомогната и от три супермаркета в града „Калина“, „Кирякови“ и „Джордж“, които осигуриха необходимите продукти, а основната суровина – брашно, бе дарение от „Хлебна промишленост“ АД в Харманли.

Събраните средства, които са преведени по сметка за Жоро са 1303,40 лв.

Haskovo.info припомня, че в петък от 19 часа в хасковската спортна зала „Дружба“ ще е благотворителния концерт за Жоро с участието на певиците Есил Дюран, Росица Пейчева, Пепи Христозова, фолклорните ансамбли „Хасково“, „Златна Тракия“, „Китна Тракия“, „Южняче“, балетните формации „Тангра“, „Рона“, „Галаксико“ и клубът по спортни танци „Гранд“. Билетите са на цена 5 лв. и вече се продават на касата на театър „Иван Димов“.

Банкова сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Б
Б
14.06.2016 22:30 22:30

Браво

Back to top button