Хасково

Отличници пуснаха 20 гълъба в небето за дипломирането на „Климент“

Завършване20 гълъба в небето на Хасково пуснаха част от отличниците и силните ученици в ОУ „Св. Климент Охридски“ на церемонията по дипломирането.

ЗавършванеТя се проведе в художествена галерия „Атанас Шаренков“ и на нея свидетелствата си получиха 84 седмокласници. Средният успех на випуска е над 5.40, като пълните отличници са общо 14 и за тях имаше награди от училищното настоятелство.

Директорът Гинка Райчева приветства завършващите и награди първа Ния Ванчева, която носител на Климентовата награда, единствен участник от региона на Националния кръг на олимпиадата по български език и литература и първа по резултат в областта от малките матури. Ния има по 5.964 по български и математика. Малко по-късно отличничката демонстрира и певчески умения, като изпълни „Черната овца“. Тя ще кандидатства в ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Дипломирането завърши с изпълнение на химна на училището и почерпка.

Завършване  Завършване 
 Завършване  Завършване
 Завършване  Завършване
 Завършване  Завършване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button