Хасково

Стотина подадоха документи за гимназиите до обяд, приемат и през уикенда

СедмокласнициСтотина седмокласници подадоха документи за участие в първи етап на класиране в гимназиите във втори блок на Обединените ученически общежития в Хасково. Документи се приемат от днес и в димитровградското ОУ „Пенчо Славейков“.

Приемът на документи ще е до 21 юни от 8 до 18 часа, като тази година ще се извършва и събота и неделя от 8 до 13 часа.

Двете комисии в общежитията започнаха работа още в 7:20 часа за да се избегнат опашките, каквито тази година няма.

СедмокласнициСред първите, които подадоха документи бяха близначките от Симеоновград Камелия и Зорница Делчеви, които искат да учат в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“, а второ и трето желание им е ФСГ „Атанас Буров“ и ПМГ „Боян Петканчин“.

Катерина Ванчева от ОУ „Любен Каравелов“ пък подаде документи за паралелка с „Недвижими имоти“ в ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“. Габриела Колева от ОУ „Христо Смирненски“ също иска да учи в Езиковата, а Росица Тотева от ОУ „Св. Иван Рилски“ се е насочила към биологията и химията в ПМГ „Боян Петканчин“.

Седми клас в Математическата завърши и шампионката от балет „Рона“ Ивет Иванова, която подаде документи да продължи в ПМГ. С нея бяха и две руски балерини от Калининград 10-годишната Нелли Анисимова, която спечели отличия на фестивала „Вълшебен свят“ и Катерина Булсе на 9 г., която също е на обучение по танци при хореографа Милена Налбантова.

Haskovo.info припомня, че издържалите изпитите са 1260 седмокласници, а местата в гимназиите в областта са 1066.

 Седмокласници Седмокласници 
 Седмокласници  Седмокласници
 Седмокласници  Седмокласници

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ау
Ау
16.06.2016 16:36 16:36

Тва много мургави тия ученици и ученички бе. Тва ли е елита, който ще влезе в ПМГ, езикова и другите гимназии. Ми те с тези многобройни паралелки куцу и саката ще приемат. Кога ще почнат с 2.01 да приемат, че да вземе и маалата да се вреди! То тва образование ли е или захранване на езикови и пмг.та из цялата страна!

До кога
До кога
17.06.2016 7:56 7:56

До кога ще назначавате разни прости селянки за директорки. Избирайте ги поне малко от малко човещина да има в тях, а не само да се пулят на хората. То ясно, че от работата не разбират. И за година две нищо не научиха – нито как да се организират, нито как да плануват. Линкат напред назад по лични ангажименти, пък после набират колектива и искат всичко наведнъж. Кой им дава право да гонят хора от работа! Кой им дава право да тормозят, да създават напрежение, да те следят на работното място, да дават квалификации, да си дрънкат с ушите без да мислят и всякакви подобни глупости. То простотията си личи, по това колко можеш ад си държиш устата, а не да приказваш първото, което ти дойде на ум, да обиждаш и да квалифицираш, без да си запознат с естеството на проблема!

Back to top button